CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

De afwerking van uw CLT woning

Creëer een unieke sfeer: interieur en exterieur

Realiseer uw droomwoning tot in de puntjes

Het perfecte huis hoort niet alleen qua vorm en indeling te voldoen aan al uw wensen, maar moet van buiten én binnen ook helemaal bij uw persoonlijke stijl aansluiten. Van buitengevels tot binnenruimtes zoals de keuken, woon-, werk- of slaapkamer. 

Bouwt u uw droomwoning met CLT, dan beperkt u zich niet tot de keuzes voor afwerking. Alles is mogelijk. Thuis in Hout bouwt samen aan uw huis: van de allereerste schets tot aan de afwerking van uw exterieur en interieur. Benieuwd?

Exterieur

Het exterieur, ook wel de afwerking van de buitenzijde, biedt ontzettend veel mogelijkheden. Cross Laminated Timber vormt het constructieve deel van uw woning. Hoe deze buitenzijde verder wordt afgewerkt is geheel aan u. 

Zo kunt u kiezen voor metselwerk met een klassieke of juist moderne uitstraling, houten gevelbekleding of juist veel glas. Kies voor een dak met dakpannen, een rieten kap of een (duurzaam) sedumdak. Ontdek samen met Thuis in Hout welke mogelijkheden er zijn en werk de buitenzijde af tot uw droomhuis!

Interieur

Van buiten gaan we door naar binnen, namelijk naar het interieur! Een leuk – misschien wel het leukste – gedeelte van het bouwproces en de realisatie van uw droomwoning. Hierbij wordt de sfeer van uw woning binnenshuis gerealiseerd. Er zijn ontelbaar veel keuzemogelijkheden en alles is goed zolang het bij uw woonwensen en stijl past! 

Kies zelf de afwerking van uw wanden: strak gestuukt, een speels behang of laat de CLT wand zichtbaar terugkomen. Welk type interieur u ook kiest, de kopersbegeleiders van Thuis in Hout adviseren en begeleiden u graag gedurende deze ontdekkingstocht.

De CLT woning van uw dromen met Thuis in Hout

Plannen om uw droomwoning te laten bouwen met CLT? Het Thuis in Hout team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap. Samen ontwerpen en bouwen we uw ideale woning op maat en volgens uw persoonlijke woonwensen. Van de allereerste schets tot aan de afwerking van exterieur en interieur. Geniet onbezorgd van de bouw van uw nieuwe woning met een korte bouwtijd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend en gratis een gesprek in met een van onze architecten.