CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Architecten

Laat uw ideeën vertalen naar een exclusief ontwerp

Creëer samen met uw persoonlijke architect de woning van uw dromen

Uw unieke en duurzame droomhuis laten bouwen van CLT vraagt om expertise, vakmanschap en maatwerk. Onze architecten zijn echte professionals met jarenlange ervaring. Ze zetten alles op alles om uw droomwoning te ontwerpen die aan al uw woonwensen en -eisen voldoet.

Kies zelf met welke architect u uw ideale woning wilt creëren. Benieuwd naar onze architecten? Lees meer of maak vrijblijvend een afspraak.Richard Martens

In de tienerjaren van Richard bouwden zijn ouders een eigen huis. Vanaf dat moment is zijn interesse in zelf bouwen en creëren geboren. Inmiddels is hij al 20 jaar werkzaam als architect en doet niets liever dan de woonwensen van de klant vertalen naar een exclusief ontwerp.

De ontwerpen van Richard

Marco Bakkers

Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen. Dat is voor hem het mooiste wat er is. Hierbij hanteert hij de kracht van de eenvoud: duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl.

De ontwerpen van Marco

Frank van Ierssel

De mooiste uitdaging voor Frank? Het ontwerpen van een unieke woning. Hij heeft al talloze stijlvolle en luxe villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Meedenken met de opdrachtgever geeft Frank energie: van woonwensen tot factoren zoals de omgeving van de kavel die een rol spelen.

De ontwerpen van Frank

René Heuvelink

Het creëren van een passend woningontwerp voor alle uiteenlopende woonwensen, dat is waar René blij van wordt. Luisteren naar de opdrachtgever, meedenken en vervolgens een uniek maatwerk ontwerp realiseren is voor hem de leukste uitdaging die er is.

De ontwerpen van René