CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

Architecten

Laat uw ideeën vertalen naar een exclusief ontwerp

Uw CLT droomvilla bouwen?

Creëer samen met uw persoonlijke architect de woning van uw dromen

Uw unieke en duurzame droomhuis laten bouwen van CLT vraagt om expertise, vakmanschap en maatwerk. Onze architecten zijn echte professionals met jarenlange ervaring. Ze zetten alles op alles om uw droomwoning te ontwerpen die aan al uw woonwensen en -eisen voldoet. Ontmoet onze architecten en ontdek wat hen inspireert.Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

De ontwerpen van Marco

Frank van Ierssel

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

De ontwerpen van Frank

René Heuvelink

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.

De ontwerpen van René

Rick Apon

Wat ik echt fantastisch vind, is samen met mijn opdrachtgevers ontwerpen en optimaal inspelen op de locatie en het gebruik van de woning. Dankzij mijn brede bouwkundige technische achtergrond kan ik mijn opdrachtgevers goed adviseren. Als ontwerper haal ik voldoening uit het verwezenlijken van de woondromen van mijn opdrachtgevers door mijn kennis, passie en enthousiasme in te zetten.

De ontwerpen van Rick