CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

Onze werkwijze

Samen realiseren we de woning van uw dromen

Uw droomhuis in 5 stappen

Bij Thuis in Hout bouwen we de woning van uw dromen. Wij streven er met onze werkwijze naar om elke stap van het bouwproces perfect af te stemmen op uw wensen en behoeften. 

Benieuwd hoe onze werkwijze eruit ziet? Bekijk de vijf stappen.

Kennismaking

De realisatie van uw CLT-droomhuis begint met een eerste kennismaking met uw architect. Hier luisteren we naar uw persoonlijke woonwensen en -behoeften en brengen de mogelijkheden van uw kavel in kaart. Vervolgens bespreken we de verwachtingen, zodat er een goede basis voor de samenwerking wordt gelegd. 

Schetsontwerp en prijsopgave

Met al uw wensen, behoeften en een idee van uw levensstijl in gedachten, gaat een van onze architecten voor u aan de slag. Uw visie wordt vertaald naar een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw droomwoning, inclusief nauwkeurige prijsindicatie van de bouwkosten.

Kopersbegeleiding

Uw persoonlijke kopersbegeleider adviseert en begeleidt u bij het maken van de keuzes over het afwerkings- en comfortniveau. Vanaf de goedkeuring van het ontwerp tot en met het tekenen van de aannemingsovereenkomst met uw bouwpartner.

Bouw & realisatie

Het bouwtraject kan beginnen! Onze bouwpartner gaat aan de slag om uw droomwoning te realiseren. Bouwen met CLT resulteert in een efficiënt en snel bouwproces. Gedurende het bouwproces houden we u op de hoogte van de voortgang.

Oplevering

De dag is aangebroken: de oplevering van uw droomhuis! Samen lopen we nog een keer door de woning om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan uw verwachtingen. Vervolgens overhandigen we officieel de sleutels van uw woning en vieren samen dit bijzondere moment.

Over Thuis in Hout

Thuis in Hout ontwerpt en bouwt – als label van Livingstone – unieke, duurzame en maatwerk woningen met behulp van Cross Laminated Timber, oftewel CLT-hout. Samen met de architecten van het Livingstone team realiseert Thuis in Hout uw duurzame woning. 

Wilt u meer weten over ons? Laten we kennis maken!