CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

Kopersbegeleiding

Zorgeloze begeleiding gedurende het hele bouwproces

Persoonlijke begeleiding

Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten tijdens de bouw van uw droomvilla, staat ons team kopersbegeleiders voor u klaar. Nadat uw architect en specialisten ervoor hebben gezorgd dat uw ontwerp geheel is goedgekeurd, neemt uw kopersbegeleider het stokje van hen over.

Maak kennis met onze kopersbegeleiders en lees wat zij voor u betekenen.

Wat kopersbegeleiders doen

Onze kopersbegeleiders begeleiden u bij het maken van alle keuzes tijdens het gehele ontwerpproces. Daarnaast geven wij advies op afwerkings- en comfortniveau. 

Hierbij kunt u denken aan de plaatsing van de keuken, badkamer, haard, poorten en zwembad. Maar ook aan complexere zaken als duurzaamheid, elektra en bepaalde vergunningen.

Samen creëren we uw droomvilla

Bij het realiseren van uw droomvilla komt heel wat kijken. Het begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van keuzes waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeuren. Een succesvolle realisatie van uw droomvilla vereist een zorgvuldige planning. Hier helpen wij u graag mee en geven advies. 

Onze kopersbegeleiders begeleiden u tot het tekenen van de aannemingsovereenkomst met een van onze bouwpartners. Vanaf dan, tot aan de feestelijke oplevering van uw villa, is uw bouwpartner uw aanspreekpunt.