CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

Over ons

Thuis in Hout met Livingstone

Thuis in Hout met Livingstone

Thuis in Hout is – als label van Livingstone Welkom Thuis – uw expert op het gebied van duurzaam bouwen met behulp van Cross Laminated Timber, oftewel CLT. 

Livingstone Welkom Thuis ontwerpt en bouwt al meer dan dertig jaar unieke woningen voor particuliere opdrachtgevers. Met een team van eigen architecten, vergunning-experts, modelleurs, projectleiders en installatie-ontwerpers ontzorgen wij u gedurende het hele traject. Onder de naam Thuis in Hout doet Livingstone dit (naast beton) ook in Cross Laminated Timber, ofwel CLT. Hiermee willen we bijdragen aan de transitie naar duurzame en circulaire bouw. 

Ben u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze architecten.

Ontspannen uw droomhuis bouwen

Onze focus ligt op het ontwerpen en bouwen van duurzame maatwerk droomwoningen. Al uw wensen worden door onze architecten vertaald naar een uniek ontwerp. Hierin worden alle woonwensen en -eisen meegenomen om ervoor te zorgen dat alles tot in detail klopt.

Thuis in Hout adviseert en begeleidt u gedurende het hele proces, van de eerste schets, de bouw tot aan de realisatie van uw droomwoning. Wij helpen u vroegtijdig bij het maken van keuzes op afwerkings- en comfortniveau én over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van elektra en duurzaamheid. Geniet van het bouwproces en wij realiseren de woning van uw dromen!