CLT Bouw Werkwijze Architecten Duurzaam bouwen
Afwerking
Nieuws
Over ons Contact

Op zoek naar informatie en inspiratie?

Vraag ons CLT Magazine aan

Vraag CLT Magazine aan

Sluit venster

Installaties

Dagelijks comfort

Verlichting, verwarming, sanitair, zonnepanelen; een woning bevat een veelheid aan installaties die zeer bepalend zijn voor uw wooncomfort en uw energieverbruik. Bouwt u een woning in Cross Laminated Timber, dan is de kans groot dat u bijzondere aandacht heeft voor duurzaamheid en zuinig omgaan met energie. Samen met onze installatiespecialisten onderzoekt u de mogelijkheden en bepaalt u de voor uw woning meest passende combinatie van duurzaamheid en comfort. Wij verzorgen het complete installatie-ontwerp zodat alle voorzieningen al in het casco kunnen worden voorbereid.

Energieopwekking

Uw woning gaat zelf energie opwekken. Uw warmtepomp haalt warmte uit de lucht of de bodem; zonnepanelen wekken elektriciteit op die u direct verbruikt, teruglevert of opslaat. Onze specialisten bespreken met u de mogelijkheden, met kennis van de huidige technieken en een blik richting de toekomst.

Energieverbruik

Ook met duurzaamheid in het achterhoofd is het mogelijk een comfortabel thuis te creƫren. Het lichtplan, de keuken, de badkamer, domotica; op al deze vlakken maakt u keuzes die zullen bijdragen aan uw woongenot in een goede balans met uw energieverbruik. Onze specialisten adviseren u en ontwerpen de hele installatie binnen het 3D-model van uw woning.